About us

we are headhunters
agri & food

Je hebt melk nodig, dus open je de deur van de koelkast. Het lampje springt aan. Van boven tot onder, van links tot rechts en tot de nok toe is de koelkast gevuld met pakken melk. Zelfs in de rekken van de koelkastdeur staan pakken melk. Allemaal identieke pakken: dezelfde verpakking, dezelfde inhoud, dezelfde smaak. Op één pak melk na.

 

The way it works

different but better

De wekker gaat. We zijn klaar voor deze nieuwe dag en hebben zin om te hunten naar kandidaten in de agri & food business. We hijsen ons in het strijdtenue: vaak casual maar netjes en soms ook een mooi pak. In onze achterzak een dosis inventiviteit en transparantie. Bij ons ontbijt drinken we melk, uit dat onderscheidende pak omdat dat lekkerder smaakt. Op naar ons kantoor.

 

Portfolio

Dag in dag uit de verwachtingen van onze klanten overtreffen! Dat is ons doel. Keihard en vol passie werken de headhunters van nomilk2day aan het allerbeste resultaat. En met succes. Ons portfolio groeit hard en mooie (inter)nationale bedrijven sluiten zich aan bij het netwerk van nomilk2day. Hieronder een overzicht van enkele (inter)nationale opdrachtgevers.