Technical Sales Manager Swine Nutrition

 

Print

Heb jij passie voor varkensvoeding en ben je toe aan een nieuwe commerciële uitdaging B2B?

Locatie: Standplaats Nederland – Regio Benelux

Opdrachtgever
Cargill levert voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten over de gehele wereld. Het business platform Animal Nutrition is één van de leiders in de internationale diervoederindustrie met meer dan 20.000 medewerkers verspreid over meer dan 275 locaties in 40 landen. Cargill Animal Nutrition biedt een volledig scala aan jongdiervoeders, premixen, feed additives, supply chain en risicomanagementoplossingen, software-instrumenten en nutritionele kennis die uniek is binnen de industrie. In West-Europa richt een enthousiast en ervaren team zich op de ontwikkeling en verkoop van specialiteiten zoals melkvervangers en biggenvoeders, premixen, concentraten en additieven aan mengvoerleveranciers. Je vindt meer informatie over Cargill Animal Nutrition op YouTube of cargill.com

Functie
Als Technical Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de technische nutritionele ondersteuning en verkoop van Cargill’s producten en concepten voor de varkenshouderij in de Benelux en mogelijk Duitsland. De belangrijkste prioriteit is de continue groei van de samenwerking met mengvoederleveranciers door nutritionele ondersteuning van hun nutritionisten en buitendienst. Deze benadering maakt het mogelijk de beste nutritionele oplossingen te vertalen in verbeterde productieresultaten en een hogere diergezondheidsstatus op het primaire bedrijf. Op basis van de door jouw ontwikkelde key-account plannen werk je op commercieel en nutritioneel gebied dan ook nauw samen met jouw klanten. Je verwachtingen van de verkoop en de gerealiseerde resultaten rapporteer je frequent aan de Commercieel Manager. Je ontwikkelt proactief jouw eigen technische kennis en kunde en deelt best practices met collega’s. Samen werk je aan de verdere versterking van Cargill’s imago in de swine nutrition business.

Profiel

  • Je hebt een relevante HBO en/of WO-opleiding afgerond;
  • Inmiddels ben je minimaal zeven jaar actief in een commerciële en/of technische functie in de varkenshouderij, bij voorkeur binnen de feed business;
  • Je hebt meerdere jaren praktische ervaring in de advisering en training van varkenshouders;
  • Je bent self-starting, energiek, ondernemend, sterk relationeel en een echte teamplayer;
  • Met jouw kennis en ervaring weet je klanten te overtuigen en waarde toe te voegen in de keten.

Aanbod
Cargill biedt een competitief salarispakket met uitstekende secundaire voorwaarden met daarnaast volop ruimte voor training en opleiding. Je gaat werken binnen één van de grootste en stabielste private ondernemingen ter wereld, dé plek om je carrière optimaal te ontwikkelen. Je maakt deel uit van het West-Europese go2market team dat bestaat uit een vijftiental collega’s uit de Benelux. 

Solliciteren
Cargill heeft de werving & selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan nomilk2day headhunters. Wij gaan graag met je in gesprek om je meer te vertellen over deze uitdagende functie, de cultuur, de visie van Cargill en de mensen die hier werkzaam zijn. Bel vrijblijvend eens met Chris Salentijn, headhunter bij nomilk2day, via 0629239211 om van gedachten te wisselen. Solliciteren kan door een e-mail met CV en motivatie te sturen naar chris@nomilk2day.nl.