Account Manager Agribusiness

 de-hoop-in-vierkant

Commerciële uitdaging voor een specialist met passie voor vleeskuikens binnen een groeiende en vooruitstrevende organisatie.

Locatie: Noord- Nederland

Het bedrijf
De Hoop Mengvoeders is al meer dan 110 jaar een familiebedrijf dat sterk gespecialiseerd is in het produceren en vermarkten van kwalitatief hoogwaardige pluimveevoeders. Bescheiden maar toonaangevend, innovatief en betrokken in de mengvoedermarkt.
De Hoop is een middelgroot mengvoederbedrijf in Zelhem. De enige gespecialiseerde pluimveevoerfabriek van West-Europa. De Hoop produceert voor de vleeskuikenhouderij, vermeerdering en legpluimveehouderij, waarbij de nadruk ligt op de vleeskuikens.

De klanten van De Hoop behoren tot de top van de Nederlandse pluimveehouderij. Dankzij kwalitatief hoogwaardige mengvoeders stelt De Hoop hen in staat het maximale resultaat uit hun bedrijf te halen, zowel in technisch als financieel opzicht. Dankzij korte lijnen en een flexibel productieproces kunnen zij voortdurend maatwerk leveren, afgestemd op de specifieke wensen van de veeleisende klanten. Samen met de klanten gaan ze voor excellent resultaat.

Wat ga je doen als Account Manager Agribusiness?
Als Account Manager Agribusiness ga je je specialiseren in vleeskuikens. Als specialist vleeskuikens adviseer en begeleid je bestaande klanten. Je zorgt voor verdieping van de relatie en geeft aandacht aan ontwikkelingen bij je klanten. Daarnaast houd je je bezig met het werven van nieuwe klanten. Je zet je kennis, kunde en karakter in om het beste uit pluimveehouders en jezelf te halen. Hiermee word je het gezicht en visitekaartje van De Hoop mengvoeders op het erf in Noord-Nederland.

Behalve voor de verkoop van voer en de begeleiding van vleeskuikensbedrijven, ben je ook verantwoordelijk voor goede contacten met partners van de pluimveehouders (broederijen, slachterijen, etc.).
Je opereert en onderhandelt zelfstandig en krijgt veel ruimte om eigen initiatieven te ontplooien.

Wat heb je nodig als Account Manager Agribusiness?
Om deze functie goed te kunnen vervullen, beschik je over:

  • een afgeronde HBO opleiding
  • ervaring met pluimvee
  • een doelgerichte instelling
  • commerciële vaardigheden
  • zelfstandige en creatieve werkwijze

Wil je meer informatie over deze positie?
Werken bij De Hoop staat voor werken in een hecht team met veel ruimte voor eigen initiatief. We gaan graag met je in gesprek om meer te vertellen over deze mooie positie, de cultuur, visie van De Hoop en de mensen die hier werkzaam zijn. Bel vrijblijvend eens om van gedachten te wisselen met Wim van de Worp, Headhunter @ nomilk2day, 0031-6-51343773. Wil je direct solliciteren, stuur dan je cv en motivatie naar wim@nomilk2day.nl.