Regio Manager Rundvee Noord Nederland

Logo 256x113 agrifirm feed

Ben jij een Senior Manager die een groot commercieel team(55 fte) kan laten excelleren? Wij gaan dan graag met jou in gesprek.

Locatie: Kantoor Apeldoorn (60%), Noord Nederland (incl. Duitse grensregio)

Opdrachtgever
Agrifirm wil een schakel zijn in het succes van klanten en partners en duurzame waarde genereren voor haar leden. Om deze positie te verwerven, zullen zij zich de komende jaren toeleggen op groei en focus zowel nationaal als internationaal. Synergievoordelen, samenwerking, innovatie en groei; dat zijn de vier strategische pijlers die helpen de doelstellingen te behalen. Agrifirm Feed levert in Nederland, België en Duitsland hoogwaardige producten en diensten voor de voeding van dieren aan ondernemers in de veehouderij. Voor ondernemende boeren en telers is Agrifirm een schakel in succes. De onderneming loopt voorop met oplossingen voor een beter resultaat voor boeren en telers.

In de business unit van Agrifirm Feed NW-Europa is een vacature ontstaan voor de rol van Regio Manager Noord NL. Deze regiomanager geeft leiding aan 4 rayonmanagers, deze geven weer leiding aan 10-15 bedrijfsadviseurs. In deze rol rapporteer je aan de commercieel directeur rundvee en maak je deel uit van het MT van het rundveeteam Agrifirm Feed. Samen met productmanagement, marketing en het innovatiecentrum (R&D) heb je als doelstelling om de positie in de markt verder uit te bouwen en te professionaliseren. Agrifirm heeft hierbij een gezonde groeiambitie.

Functie

 • De mensen in de verkoopteams (ruim 50 fte/ 4 rayons) laten excelleren/groeien om de verwachte resultaten te kunnen realiseren.
 • Actief initiëren en uitzetten van commerciële acties en doorspelen van marktinformatie met betrekking tot behoeften, kansen en bedreigingen.
 • Opzetten en het uitvoeren van marketingplannen en verkoopactiviteiten.
 • Doorspelen marktinformatie met betrekking tot behoeften, kansen en bedreigingen in de rundveesector.
 • Kennisuitwisseling binnen de verkoopteams ( regio’s en rayons ) en het managen/verbinden met andere onderdelen binnen Agrifirm.
 • Fungeert als key-accountmanager van invloedrijke en/of grote klanten/prospects.
 • Weet zich binnen de benodigde netwerken te profileren.

Profiel

 • Diverse jaren (minimaal 10 jaar) ervaring als manager/directeur en bewezen track record in een commerciële omgeving.
 • Is een sterke leider en people manager met oog voor de ontwikkelingen van het team en de individuele medewerkers.
 • Je bent in staat medewerkers vertrouwen te geven en posities te bieden waarin zij “in hun kracht staan”. Heeft de ervaring om een groot team “beter te maken”.
 • Kent de rundveehouderij
 • Natuurlijk leiderschap (voorbeeld zijn);
 • In staat veranderingen vorm te geven en te implementeren;
 • Daadkrachtig en een groot doorzettingsvermogen;

 Aanbod
Een uitdagende functie in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staan. De medewerkers maken het verschil. Daarom investeert Agrifirm in haar mensen. Daarnaast een goed salaris, gedegen pensioenregeling, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden via Agrifirm Academy.

Solliciteren
We gaan graag met je in gesprek om meer te vertellen over deze mooie positie, de cultuur, de visie van Agrifirm en de mensen die hier werkzaam zijn. Bel vrijblijvend eens om van gedachten te wisselen met Jan Elderink, Associate Partner bij nomilk2day, 06-51597347. Wil je solliciteren, stuur dan je cv en motivatie naar jan.elderink@nomilk2day.nl.