Projectmanager Engineering

aviko-logo-2008_800
Adem jij techniek? Heb jij machinegevoel? En heb je daarnaast ervaring met het begeleiden van investeringstrajecten? Solliciteer op deze zelfstandige en sturende functie in de boeiende en snel innoverende aardappelwereld!

Locatie: Steenderen, en ± 30% reizen naar diverse Aviko locaties

Opdrachtgever
Aviko creëert al ruim 50 jaar waarde uit aardappelen en is vanaf de oprichting in 1962 uitgegroeid tot Europees marktleider van verse, diepgevroren en gedroogde aardappelproducten. Daarnaast is Aviko één van de vier grootste aardappelverwerkers ter wereld. Inmiddels behoren ze zelfs tot de vier grootste aardappelverwerkende producenten ter wereld en zijn al in meer dan 110 landen actief.  Aviko wordt ondersteund door de financiële kracht van het Nederlandse moederbedrijf Royal Cosun met een omzet van € 2 miljard per jaar. Dat maakt investeren in aanhoudende groei mogelijk.

Functie
In deze internationale rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van grote investeringsprojecten volgens planning, binnen budget en conform het juiste kwaliteitsniveau. Je kan hierbij denken aan budgetten van gemiddeld 500.000 met pieken tot 170 miljoen verdeeld over gemiddeld circa 40 tot 70 projecten per jaar. Je werkt nauw samen met de opdrachtgevers om de toegewezen projecten succesvol uit te voeren. Dit uiteraard met inachtneming van vastgesteld beleid en wettelijke eisen ten aanzien van machinerichtlijnen, veiligheid, arbo en milieu. Je volgt de ontwikkelingen in de technologie, techniek en SHE en je bent in staat voorstellen te doen voor toepasbaarheid binnen de Aviko-groep. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de verticale opstart van de projecten binnen budget en planning. Omdat het hier een projectmatige rol betreft verwachten wij ook dat je flexibel bent qua werklocatie.

Profiel 

  • Een afgeronde bachelor opleiding werktuigbouwkunde is een vereiste;
  • Verder heb je gevoel voor Elektro- en Besturingstechniek;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met verbetertechnieken zoals TPM is een vereiste;
  • Uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden, je bent mensgericht en krijgt makkelijk mensen mee in je visie en plannen;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Aanbod
Aviko biedt je de mogelijkheid om door te groeien binnen projectmanagement. Aviko biedt goede bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Uiteraard is er een marktconform salaris en er is een winstdeling op basis van het bedrijfsresultaat. Verder bestaan de arbeidsvoorwaarden uit 24 vakantiedagen, 13 roostervrije dagen, opleidingsmogelijkheden, en een goede pensioenregeling.

Binnen de functie word je opgeleid tot allround projectmanager en naar gelang je ervaring en wensen krijg je de kans je meer en meer te specialiseren. Je wordt onderdeel van een ambitieus en gemotiveerd team met een hoog kennisniveau.

Solliciteren
Geïnteresseerd? Mail uw meest recente cv en motivatiebrief naar albertmark@nomilk2day.nl, t.a.v. Albert-Mark Nagel. Heeft u een vraag of wilt u eens van gedachten wisselen over deze positie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)6-29239136. Wij vertellen u graag meer over de positie, cultuur, de visie van Aviko en de medewerkers die hier werkzaam zijn.