Key Account Manager

logo nieuwe groen in vierkant

Nuscience groeit en ter versterking van het commerciële team in Noordwest-Europa zijn wij op zoek naar een talentvolle en relatiegerichte Key Accountmanager (focus rundvee) voor de B2B klanten van Nuscience in Nederland.

 

Locatie: Home office, werkgebied Nederland.

Opdrachtgever
Nuscience is een belangrijke internationale partner voor diervoederproducenten over de hele wereld en biedt innovatieve oplossingen voor varkens, pluimvee en rundvee. Nuscience ontwikkelt en produceert premixen, concentraten, mineraalmengels, jongdiervoeders en additieven. Dankzij vele jaren wetenschappelijk onderzoek en innovatie streeft Nuscience ernaar om de voorkeurspartner te zijn op het gebied van kennis. Nuscience biedt de veevoederindustrie een productprogramma aan met twee gerichte business units, Nutrition4U en Health4U. Nutrition4U is een assortiment van innovatieve en efficiënte concepten voor jonge dieren, op maat gemaakte premixen en hoogwaardige concentraten. Health4U biedt de meest innovatieve additieven en functionele voeder ingrediënten aan die een belangrijke rol spelen in de gezondheid, het welzijn en de algemene prestaties van het dier. De Nuscience Group is met haar klantgerichte organisatie gericht op het aanbieden van een breed scala aan producten voor veevoederbedrijven, integraties en zelfmengers. De toewijding om de kennispartner bij uitstek te zijn in dierlijke voeding en gezondheid staat garant voor kwaliteit en topprestaties.

Nuscience Group heeft op dit moment 1200+/- medewerkers in dienst en levert haar producten in meer dan 80 landen en realiseert een jaaromzet van ongeveer 450 miljoen euro. Alles samen heeft de Nuscience Group 12 productielocaties verdeeld over België, China, Nederland, Spanje, Oekraïne, Hongarije, Servië en Brazilië en kantoren in Rusland, Italië, Polen en Singapore. Nuscience Group maakt deel uit van de Koninklijke Agrifirm Group.

Positie
Als Key Accountmanager ga je werken in het commerciële team van Peter-Paul Jansen. Een sterk, ambitieus en ervaren team van 6 mensen die actief zijn in de industrie in regio Noordwest-Europa. John de Groot, Key Accountmanager, zal één van je directe collega’s zijn. De Nederlandse diervoederproducten zijn jouw klanten. Relatiebeheer is het sleutelwoord in deze positie. Het onderhouden en uitbouwen van dit B2B netwerk teneinde het marktaandeel van Nuscience te vergroten zal een belangrijk onderdeel zijn van de functie. Verder ga jij klanten en distributeurs informeren, opleiden en trainen in de nutritionele concepten van Nuscience. Samen met klanten begeleid je technische/nutritionele proeven in de praktijk en zet je nieuwe of vernieuwde Nuscience concepten in de markt. Je vertaalt signalen uit de markt intern (R&D, commercie) en neemt deel aan diverse netwerk platforms en relevante beurzen.

Profiel

  • Afgeronde HBO/WO opleiding richting de agribusiness, veehouderij, diergeneeskunde, bedrijfskunde of gelijkwaardig door ervaring;
  • Minstens 2 jaar commerciële ervaring, bij voorkeur in de dierenvoedingssector of aanverwante industrieën;
  • Affiniteit (en kennis) van de landbouwsector en haar producten;
  • Sterke sociale en communicatie vaardigheden;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;

Aanbod
Nuscience biedt een ondernemende positie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte om te ontwikkelen. Verder faciliteert Nuscience in een royaal compensatiepakket, bonusregeling, bedrijfsauto en persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s.

Solliciteren
Nuscience heeft de werving & selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan Nomilk2day. Wij gaan graag met je in gesprek om je meer te vertellen over deze uitdagende functie, de cultuur, de visie van Nuscience en de mensen die hier werkzaam zijn. Bel vrijblijvend eens met Albert-Mark Nagel, Managing Partner bij Nomilk2day, via 06-29239136 om van gedachten te wisselen. Solliciteren kan door een e-mail met CV en motivatie te sturen naar albertmark@nomilk2day.nl