Account Manager Health4U

logo-in-vierkant

Zoek jij een commerciële baan in de internationale diervoederindustrie? Wil jij op een innovatie-gedreven manier additieven en functionele voederingrediënten verkopen en tevens bouwen aan succesvolle relaties met mengvoerbedrijven en distributeurs in jouw regio? Solliciteer dan direct op deze vacature.

 

Locatie : Home-office, werkgebied NL en België

Het bedrijf
Nuscience Group is de belangrijkste internationale partner voor diervoederproducenten over de hele wereld. Nuscience is een wereldwijde speler in premixen, concentraten, nutritionele concepten en voederadditieven in de diervoederindustrie. Nuscience biedt de veevoederindustrie zijn productgamma aan met twee gerichte business units, Nutrition4U en Health4U. Nutrition4U is een assortiment van innovatieve en efficiënte concepten voor jonge dieren, op maat gemaakte premixen en hoogwaardige concentraten. Health4U biedt de meest innovatieve additieven en functionele voeder ingrediënten aan die een belangrijke rol spelen in de gezondheid, het welzijn en de algemene prestaties.

De Nuscience Group is met haar klantgerichte organisatie gericht op het aanbieden van een breed scala aan producten voor veevoederbedrijven, integraties en zelfmengers. De toewijding om de kennispartner bij uitstek te zijn in dierlijke voeding en gezondheid staat garant voor kwaliteit en topprestaties.

Nuscience Group heeft op dit moment ongeveer 1200 medewerkers in dienst en levert haar producten in meer dan 80 landen en realiseert een jaaromzet van ongeveer 450 miljoen euro. Alles samen heeft de Nuscience Group 12 productielocaties verdeeld over België, China, Nederland, Spanje, Oekraïne, Hongarije, Servië en Brazilië en kantoren in Rusland, Italië, Polen en Singapore. Nuscience Group maakt deel uit van de Koninklijke Agrifirm Group.

Wat ga je doen als Account Manager?

 • Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van het Health4U assortiment binnen de specifieke regio’s : Nederland en België met op termijn uitbreiding naar UK en Scandinavië;
 • Je bepaalt, vertaalt en realiseert de verkoopdoelstellingen. Vanuit een duidelijk omschreven actieplan voor de Health4U producten scoor je in jouw regio;
 • Je bouwt en onderhoudt contacten met klanten en prospects om positieve en langdurige relaties op te bouwen;
 • Je verzamelt relevante marktinformatie en deelt deze met de betrokken collega’s;
 • Je informeert en begeleidt klanten en distributeurs over de voedingswaarde en additieven concepten;
 • Je bent reisbereid;
 • Je rapporteert aan de Sales Manager.

Wat staat er op je cv?
Om een goede invulling te geven aan deze positie beschik je over:

 • Een afgeronde Master in Dierwetenschappen, Bio-engineering of Diergeneeskunde;
 • Grote interesse in de agribusiness, dierlijke nutritie en diergezondheid;
 • Commerciële kwaliteiten;
 • Dynamiek, flexibiliteit en goede communicatieve vaardigheden;
 • De wil om internationaal te werken en verder ben je ondernemend en proactief.

Verder spreek je vloeiend Nederlands en Engels. De Franse taal is een grote pré. Je zult in deze functie veelvuldig reizen. Hierin ben je flexibel en doelgericht.

Interesse?
Wij gaan graag met jou in gesprek om meer te vertellen over deze mooie positie, de cultuur, visie van Nuscience en de mensen die hier werkzaam zijn. Bel vrijblijvend eens met Albert-Mark Nagel, Managing Partner / Headhunter via +31(0)6-29239136 om van gedachten te wisselen over deze uitdagende positie. Wil jij direct solliciteren? Stuur dan je cv en motivatie naar albertmark@nomilk2day.nl